Tuinfeest

Populaire tent huren voor uw tuinfeest?

Viert u uw verjaardag? Of een jubileum? Of is het gewoon weer tijd om gezellig met familie en vrienden te borrelen? En wilt u zelf een tuinfeest organiseren? Voor elk klein of groot tuinfeest heeft Tent4Rent voor u een geschikte tent. Als u besluit om uw feest buiten te vieren dan kan een partytent niet ontbreken. En met de juiste verlichting wordt uw tuinfeest één om nooit te vergeten!
STRETCHTENT
De Stretchtent is ideaal voor een tuinfeest en beschikbaar in verschillende maten. Onze Stretchtenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat en door de flexibiliteit en rekbaarheid van het doek is de tent in verschillende ontwerpen op te zetten. Hij is daardoor vrijwel overal te plaatsen. Daarnaast hebben wij speciale windschermen ontwikkeld (zandkleurig) om de Stretchtent af te sluiten. Dat maakt deze tent heel geschikt als tent voor een tuinfeest en zorgt hij voor een bijzondere sfeer voor uw gasten.

WHITE LUXURY

Een chic en stijlvol feest op uw eigen favoriete locatie? Maak uw tuinfeest onvergetelijk met de White Luxury. De White Luxury is een luxe ivorykleurige spantent en uitermate geschikt als stijlvolle overkapping voor een lunch, een diner of een groot feest ‘s avonds. Doordat de tent standaard kan worden opgebouwd met transparante zijwanden, heeft u met uw feest totaal geen last meer van het grillige weer in Nederland.
TIPI NIMBUS
De Tipi Nimbus (‘Tiny Hat’) maakt de aankleding van ieder tuinfeest compleet. Deze tent is geliefd door zijn eenvoud en stoere ontwerp. Uitstekend geschikt als overkapping voor de bar, de catering of gewoon om gezellig onder te staan of samen te zitten. De Tipi Nimbus biedt beschutting tegen de zon en lichte regen en creëert een gezellige ongedwongen sfeer.

Reacties van onze klanten

Door: Karin Hoorn (19 augustus 2020)

Fijne strechtent, met 30 personen corona proof aan 8 tafels onder een tent van 7.5×10 is zeer royaal. Super sfeertje, zeker met de spots en verlichting erbij, alleen maar enthousiaste mensen 🙂

Door: Annemieke (1 augustus 2019)

Ons 40 jarig huwelijk was dankzij Tent 4 Rent een geweldig feest. De tent was door ons bedoeld voor als het mogelijk zou regenen, maar nee die dag was het ruim 30 graden en heeft de tent ons de nodige overheerlijke schaduw gegeven.
De service van Tent4Rent was subliem en bijna hadden we de tent willen houden. Wat geeft dat een fijne sfeer!!! Dank aan iedereen!!

Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

Bekijk alle tenten

STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE