Tipi Stratus

Bij Tent4Rent kunt u een Zweedse Tipi Stratus tent huren voor uw bruiloft, tuinfeest of evenement.

De Stratus 72 is de meest flexibele Nordic Tipi: eindeloos koppelbaar tot elk gewenst formaat, of het nu voor een bruiloft, bedrijfsfeest of festival is. De zijwanden van deze Zweedse tent kunnen geheel of gedeeltelijk worden opengeklapt, waardoor de tent eruit ziet als een grote hoed.
4
5
Opbouw & Grootte
De grootte van de tent is flexibel en afhankelijk van het open of dicht opbouwen. Opgezet als enkele tent met de zijkanten naar beneden ziet de Tipi Stratus eruit als een gewone Tipi tent; met de zijkanten omhoog ontstaat een reusachtige ‘heksenhoed’ (‘Giant Hat’).
Capaciteit

De Tipi Stratus is een sfeervolle tent met prachtig canvasdoek en rustieke houten palen. Door de unieke constructie is deze tent onderling te koppelen tot een groter formaat. Met een doorloophoogte van 2.10 meter en een nokhoogte van 7.4 meter biedt hij ruimte aan 75 – 500 gasten.

Afmetingen
  • OPEN OPGEBOUWD:

    DIAMETER VAN 13 METER

  • DICHT OPGEBOUWD:

    DIAMETER 10.3 METER

kleuren
  • CHINO (BEIGE)
Capaciteit
  • 75 – 500 PERSONEN
Brandwerend (inclusief certificaten) en voorzien van bouwboek
100% wind & regen bestendig
Volledig af te sluiten
Door de unieke constructie eindeloos onderling te koppelen tot elk gewenst formaat
Unieke, luxueuze uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen
De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
Opties voor bij de tent
Verwarming

Wij hebben prachtige loungeheaters die voor een aangename warmte zorgen.

Verlichting

Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het sfeervol om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten.

Vlondervloer bij Tent4Rent
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.

De Tipi Stratus

Wil je dat jouw feest onvergetelijk wordt? Kies dan voor de Tipi Stratus, die zowel dicht als open kan worden opgebouwd. Zitten aan mooi gedekte, lange tafels, borrelen rondom de vuurplaats in het midden, dansen op de heerlijkste beats, het kan allemaal. De Tipi Stratus is een echte eyecatcher en geeft iedere gast meteen een onbeschrijfelijk goed gevoel!
Bekijk ook onze andere tenten
STRETCHTENT

WHITE LUXURY

TIPI NIMBUS
STARSHADE