Wat zeggen onze klanten over ons?

  • Ridge & Elody
    28/10/2020
    Tent4rent heeft een ontzettend mooie stretch-tent met vlonder en lampen voor onze bruiloft geleverd. Het contact verliep prettig en wij hebben een magisch mooie avond gehad! Bedankt!
  • Eline van der Wiel
    26/10/2020
    Al vanaf het begin erg prettig contact met Tent4Rent. Ze reageren snel op mailtjes en ook telefonisch contact is mogelijk bij vragen. Wij hadden een stretch-tent voor onze bruiloft, en dat was echt een ontzettend mooie tent! Met lampjes en heaters was het een prachtig plaatje! Ontzettend bedankt!
  • Hans van Noort
    23/09/2020
    Een absolute aanrader. Vriendelijke en flexibele hulp, prima communicatie en alles keurig volgens de afspraken. De strechtent was zeer fraai en hielp met de bijpassende verlichting enorm om een gezellige sfeer te creeren en corona-proof onderdak te bieden aan onze bijeenkomst met een kleine 50 man. Alle mensen van Tent4Rent reuze bedankt voor de perfecte ondersteuning!
  • Selina
    12/09/2020
    Wat een mega goede service! Meedenkend, flexibel en zeer vriendelijk en beleefd. Wij hebben nog geen maand geleden een stretchtent gehuurd en zeker in deze gekke tijd was het aangenaam om de bovenstaande redenen. De stretchtent zelf was een mooi aanzicht in de tuin voor een bruiloft en gaf enorm veel sfeer. Echt een aanrader.
  • Jan Willem
    25/08/2020
    Hele prettige en flexibele service en natuurlijk een hele mooie Stretchtent met bijpassende verlichting. Veel complimenten over gekregen tijdens het feest. Heel fijn dat we ivm Corona onze datum makkelijk konden verzetten. Telkens vriendelijk geholpen. Ook de mensen die kwamen opbouwen waren erg vriendelijk en hebben ons van goed advies voorzien. Dank!
  • Karin Hoorn
    19/08/2020
    Fijne strechtent, met 30 personen corona proof aan 8 tafels onder een tent van 7.5x10 is zeer royaal. Super sfeertje, zeker met de spots en verlichting erbij, alleen maar enthousiaste mensen 🙂
  • Veenlanden College
    20/07/2020
    Het contact met Tent4Rent was duidelijk en makkelijk. Ze komen alle afspraken na en denken goed mee. De opbouw en het afbreken van de tent gingen perfect, daar hadden we geen omkijken naar. We hebben een zeer geslaagde diploma-uitreiking gehad mede dankzij de mooie Dome tent!
  • Jessey
    20/07/2020
    Erg tevreden met Tent4Rent. Via een tussenpartner in contact gekomen met hen en alles verliep vlekkeloos. Binnen 1 week met spoed een stretch tent nodig en dit was mogelijk. Het opzetten was binnen 2 uur gedaan en verliep goed. Een paar dagen later (na het weekend) werd alles weer afgebouwd en je had nergens last van. Erg blij en de medewerkers dachten ook met je mee. Top bedrijf!
  • Aad
    23/06/2020
    Vanaf eerste contact een tevreden gevoel, correcte op- en afbouw van de door ons gehuurde stretchtent, wat dus garant stond voor een mooie trouwdag van onze dochter, kortom fijn bedrijf en correcte mensen om mee te werken.
  • Sylvia Peek | Events
    27/12/2019
    Afgelopen zomer heeft Tent 4 Rent 2 prachtige stretchtenten neergezet voor een bruiloft. Personeel op kantoor en degene die de tenten kwamen opzetten zijn vakbekwaam en professioneel. Fijn bedrijf om mee samen te werken!
  • Roland & Swantje
    24/09/2019
    Beste Annemarie & Jennifer en Natuurlijk Tent4Rent, Hartelijk bedankt voor jullie service en goede zorgen betreffende de tenten. Ik had de stretchtenten niet mooier verwacht. Ook de opbouwers waren perfect. Ook door jullie "Tent4Rent" is ons huwelijk een fantastische dag geworden. Tent4Rent heel erg bedankt!!!! Swantje & Roland
  • Stef Hoogveldt
    24/09/2019
    Wij waren heel erg blij met de tenten! Het was een prachtig gezicht!
  • Bita van Voorst
    24/09/2019
    Voor een groot bedrijfsfeest in Amsterdam plaatst Tent4Rent al een aantal jaar in september prachtige stretchtenten voor ons. De tenten worden een dag van te voren door een professioneel team geplaatst en een dag na het feest weer netjes afgebroken. Ondanks de slechte weersomstandigheden elk jaar staat de tent stevig en solide. We zijn zeer content met Tent4Rent.
  • Davey
    20/09/2019
    Voor onze bruiloft op eigen locatie hebben we 2 stretch tenten gehuurd. Tent4Rent heeft echt specialistisch werk geleverd De tent werd netjes enkele dagen voor de bruiloft geplaatst en 2 dagen erna weer afgebroken! AANRADER!
  • Kasper
    05/09/2019
    Voor onze bruiloft op eigen locatie hebben we een stretch tent van Tent4Rent gehuurd. Tent4Rent heeft echt fantastisch werk geleverd. Twee uiterst vriendelijke tent bouwers zijn enkele weken voorafgaand de locatie komen bezoeken. Ze hebben alles opgemeten en ons van advies voorzien hoe ze details zouden invullen zoals een vloer en windschermen. Ook de communicatie met Annemarie verliep zeer professioneel. De tent werd netjes enkele dagen voor de bruiloft geplaatst. Al met al, kan je geen betere tenten bedrijf vinden. Onze complimenten!
  • Liesbeth
    07/08/2019
    Beste tent4rent, De begeleiding vooraf was uitstekend. Er werd vooraf een bezoek gebracht om de tuin op te meten en te adviseren over welke tent het beste zou passen. De mannen van de opbouw kwamen op de aangegeven tijd en het was een feest om te zien hoe de tent werd opgebouwd. De tent maakte ons feest compleet en we kregen er veel positieve reacties op. Hartelijk dank! gr. Liesbeth
  • Annemieke
    29/07/2019
    Ons 40 jarig huwelijk was dankzij Tent 4 Rent een geweldig feest. De tent was door ons bedoeld voor als het mogelijk zou regenen, maar nee die dag was het ruim 30 graden en heeft de tent ons de nodige overheerlijke schaduw gegeven. De service van Tent4Rent was subliem en bijna hadden we de tent willen houden. Wat geeft dat een fijne sfeer!!! Dank aan iedereen!!
  • Zwaferink
    12/07/2019
    Wat een aanrader, tent4rent! Erg prettige samenwerking gehad voor het huren van een tweetal tenten voor ons huwelijk. Zowel in de voorbereiding, het opmeten en meedenken over het plaatsen van de tenten als tijdens het op- en afbouwen. En het resultaat mocht er wezen! Zowel de stretchtent als de aluhal die via een partner van tent4rent was geleverd waren stevig, mooi en voldeden aan de verwachting. Daarnaast scherp geprijsd, kan het iedereen aanraden!
  • Wico
    10/07/2019
    Het was inderdaad een geweldig feest en de tenten creëerden op de locatie een idyllisch romantische sfeer.
  • Frederike
    04/07/2019
    We hebben een geweldig feest gehad en kregen veel complimenten over jullie prachtige tent!
  • Lune
    04/07/2019
    De jongens hebben de tent echt super neergezet. Tot een volgende samenwerking!
  • Roy & Inge
    25/06/2019
    De stretch tent maakte de festivalsfeer op onze bruiloft compleet. Contact met Tent4Rent is goed en makkelijk en er wordt meegedacht in oplossingen.
  • Elsbeth Bijl
    19/06/2019
    Wij hebben zeer prettig contact gehad met tent4rent rondom de levering van de White luxery 10*22 tent voor onze bruiloft. We konden tussendoor steeds van alles vragen en ook aanpassingen waren geen probleem. De tent zelf bleek splinternieuw te zijn. Wat hebben we veel complimenten gekregen van onze gasten. Zeker in combinatie met de verlichting en de vloer was het perfect. We hebben uiteindelijk stralend weer gehad maar het gaf vooraf veel rust dat in geval van noodweer, de tent gewoon dicht kon.
  • Peter de Boer
    18/06/2019
    Wow, wat een mooie stretchttent hebben we bij jullie gehuurd voor mijn verjaardagsfeest!! En wat stond ie mooi bij ons aan het water. Met familie, vrienden en veel muziek erin en er om heen. Het contact voor- en achteraf was voortreffelijk en de tent werd heel goed en professioneel opgezet! Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen.
  • Simone
    07/06/2019
    Mooie en sfeervolle stretchtent gehuurd. Kundig en vriendelijk personeel, locatiebezoek vooraf, en goede op- en afbouw. Al met al erg tevreden!
  • Caroline
    05/06/2019
    Wij hebben een zeer fijne samenwerking gehad met Tent4rent! De tenten gaven ons event een luxe uitstraling en we hebben goed en gemakkelijk contact via email en telefoon gehad. De opbouw ging snel en de jongens waren erg vriendelijk. Nogmaals bedankt!
  • Hans Kok
    04/06/2019
    Prima tenten , volgens afspraak, betrouwbaar, Kleine vertraging bij opzetten keurig aangekondigd Personeel aardig en goed
  • Renee
    04/06/2019
    Veel dank voor geweldige tent en samenwerking! Zag er super uit! Vriendelijke groet Renee
  • Marjolein
    03/06/2019
    Super goede service bij Tent4Rent! De tent kwam op een lastig bereikbare locatie te staan, maar d.m.v. een locatiebezoek vooraf en ontzettend vriendelijk personeel is dit zonder problemen gelukt! Heel fijn om mee samen te werken, geen vraag was te veel.
  • Jeroen
    03/06/2019
    De stretchtent van Tent4Rent is een aanrader; wij hadden hem voor onze open dag niet zo zeer nodig tegen de regen maar voor bescherming van de zon (32 graden). In combinatie met de verlichting gekozen voor een koele combinatie zodat het toch lekker licht was in de tent. Veel lovende woorden hierover ontvangen en daarbij was de tent snel opgezet en nog sneller afgebouwd.Hopelijk doet er zich gauw weer een gelegenheid voor deze tent te gaan gebruiken. Nogmaals BEDANKT!
  • Pien
    14/01/2019
    Het event op zaterdag 8 december jongstleden was erg geslaagd, ook mede met jullie tent:-), nogmaals dank en tot een volgende keer!!
  • Rik Burger
    18/11/2018
    We hebben de stretchtent 10x15m gehuurd voor onze bruiloft. Het was een fantastische dag waar de tent ook zijn steentje aan heeft bijgedragen. De mannen die de tent kwamen brengen en ophalen waren hartstikke vriendelijk, behulpzaam en meegaand. Dikke pluim ook voor Annemarie die ons heeft bijgestaan bij het uitkiezen van de tent en bijbehorende attributen.
  • David
    12/11/2018
    Super service op zeer korte termijn !! Waanzinnig mooie tent !!! En bovenal een vakkundig en zeer vriendelijk team en dat alles tegen een top prijs !! Echt een aanrader !!
  • Thomas
    09/10/2018
    Het feest half september was helemaal top! Alles is goed verlopen! De Stretchtent met de aankleding die wij hadden voegden veel toe aan de sfeer. Wij waren dus erg blij met de tent!
  • Simone Roohe
    27/09/2018
    Knalfeest met toptent. Zonder tent4rent geef ik nooit meer een feest. Elke cent waard??
  • Noëlla Kamsma
    27/09/2018
    Met de windvlagen van afgelopen weekend moesten we andere tenten naar beneden halen, maar de tent van Tent4Rent bleef strak en stevig overeind staan. De bouwers waren snel klaar met het opbouwen en afbouwen en zoals hierboven dat benoemd wordt doen ze dat ook erg goed. We hebben, ondanks het weer, er een mooi festival kunnen maken met 3000 bezoekers!. Bedankt en we komen zeker nog een keer bij jullie terug!
  • Ineke
    24/09/2018
    15 sept een super gezellig feest gehad. De stretchtent zorgde voor een leuke sfeer in onze tuin. De service was super. Keurig en netjes opgebouwd en daarna weer afgebroken. En altijd vriendelijk en bereikbaar bij vragen. Een aanrader!
  • Robin Bierman
    24/09/2018
    Tent4Rent, super contact altijd per mail en telefoon, staan voor veel creatieve oplossingen open. Top. Ook top-tenten-bouwers, super. Altijd heel tevreden. Tot de volgende! 🙂
  • François
    24/09/2018
    Uitstekende ervaring. Super tent, snel opgezet en snel afgebroken. Enorm sfeervol. Leuk personeel. Aanrader!
  • Gerard Rutgrink
    20/09/2018
    Verzorgde werkwijze. Beleefd personeel die weten in te spelen op de situatie van de locatie.
  • Nicole
    18/09/2018
    Zeer tevreden over Tent4Rent: mooie Pagodetent, goede service en vriendelijk personeel welke meedenkt in mogelijkheden en oplossingen. Mede dankzij Tent4Rent was ons evenement geslaagd!
  • Looye
    18/09/2018
    Erg mooie stevige tent, die goed bestendig is tegen slecht weer, met veel regen en veel wind.
  • Huub
    14/09/2018
    Mooie white luxury tent met nette afwerking van de vloer. Daarnaast ook goede service en opbouw.
  • Rob
    13/09/2018
    We hebben een geweldig feest gehad mede te danken aan de Sahara tent. Zowel het advies, de opbouw als de afbouw waren fantastisch verzorgd.
  • Linda Bos
    13/09/2018
    Nu voor het 2e jaar een prachtige tent gehuurd. En het was weer tot in de puntjes goed verzorgd. Geweldige service, ontzettend aardige medewerkers dus niets anders dan onze complimenten!
  • Esther
    12/09/2018
    Alles tot in de puntjes goed geregeld, het zag er super uit. De tent is prachtig en was super geschikt voor ons landelijke thema voor de bruiloft. Ook de communicatie verliep vlekkeloos.
  • Stijn
    23/08/2018
    Beste Tent4Rent, Hartelijk dank voor jullie diensten. Wij zijn zeer tevreden. Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke bruiloft gehad. De tent was een plaatje en onze gasten waren vol lof!
  • Volkering
    26/07/2018
    Graag willen wij het team van Tent4rent bedanken voor de voortreffelijke service, tijd en enthousiasme van de medewerkers. Het was voortreffelijk. Een geweldige uitstraling op onze huwelijksdag. Dank jullie wel.
  • Ronald Lamper / Ford van Bunningen
    11/07/2018
    Leuk contact met het personeel. Goed meegedacht over plaatsing. Ik heb ze zelf niet ontmoet, maar kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben. Voor wat betreft prijs, contact, kwaliteit geleverde diensten en nazorg een dikke 10!
  • Floor Kappé
    06/07/2018
    Voor ons trouwen 2 Dome tenten gehuurd. Super mooie tenten en perfect voor onze dag! Vriendelijk personeel ben erg goed geholpen!
  • Ed
    08/06/2018
    Voor mijn verjaardag mooie en sfeervolle stretchtent gehuurd. Goede en vriendelijke service!
  • Cafe restaurant De Ruigenhoek
    28/02/2018
    Op het laatste moment door weersomstandigheden toch nog een tent nodig voor het oudejaarsklaverjassen, dit kon gelijk geregeld worden en stond de volgende dag al! Super service!
  • Sjoerd Hoogerbrugge
    29/12/2017
    Kort van te voren in een drukke periode rondom kerst een offerte aangevraagd en tent4rent kon nog leveren en met een superservice ook nog is. Alles werd goed en helder uitgelegd en in verband met een bocht in de tent werd er ook even op locatie van te voren gekeken.
  • Marjolein
    22/12/2017
    Geweldige service, gave tent met toebehoren geleverd voor ons kerstfeest in de tuin. Alles zag er super uit, wij hadden dit keer gekozen voor de zwarte tent met verlichting in de vorm van ronde gekleurde ballen(wat er zeer feestelijk uitzag) en een warmte bron in het midden van de tent. Wij zullen zeker weer een tent huren bij tent4rent. Van levering tot ophalen perfecte service!
  • Jan van Dillen Eenzet Carwash
    24/11/2017
    Mede dankzij Tent4Rent is de Tankstation Vakbeurs in Houten een succes geworden! We kregen veel complimenten over onze stand, waarbij de tent van Tent4Rent een onderdeel was. Een keurig bedrijf, komt afspraken na. Ga ik zeker nog een keer zaken mee doen!
  • Beach Battle Noordwijk
    04/11/2017
    De Beach Battle 2017 is mede dankzij de uitstekende verzorging van Tent4Rent ook dit jaar een succes geworden. Al in de vroege ochtend uren stonden zij voor ons klaar om ondanks het slechte weer, de tenten te plaatsen op de boulevard van Noordwijk. Mooie tenten, goed verankerd en wind dicht 🙂 Top service!!
  • Robbert
    31/10/2017
    Een top bruiloft gehad, mede door de prachtige tenten van Tent4rent. Iedereen was onder de induk van de mooie sfeer die de stretchtent gaf. Ook de dome in de voortuin was indrukwekkend zeker met de verlichting in de avond. We hebben de beugels in de muur laten zitten voor het volgende feest!
  • Jasper van der Meij
    10/10/2017
    Dankzij Tent4Rent is onze bruiloft een top dag geweest. Van begin tot eind is alles goed verlopen. De opbouw verliep soepel, het was zelfs mogelijk de tent nog een aantal meter te verplaatsen. Op de dag zelf zorgde de stretchtent en de verlichting ervoor dat wij een unieke trouw-/feestlocatie hadden. Nooit verwacht dat het zo'n sfeerbooster kon zijn. Onze gasten op de dag zelf waren ook zeer enthousiast over de uitstraling van de tent. Een aanrader!
  • Bita's Web
    10/10/2017
    Bij deze een paar foto's waar de tenten goed te zien zijn. Ik ben heel tevreden en het is allemaal goed verlopen. Gasten en opdrachtgever vonden de tenten ook erg mooi! Hartelijk dank en hopelijk tot de volgende keer!
  • Jelle Remerij
    09/10/2017
    Fijne samenwerking ervaren met Tent4rent. In eerste instantie 1 grote tent gehuurd, Vanwege het regenachtige weer had ik uiteindelijk 5 tenten nodig. incl. een vloer en wandelpaden over het natte grasveld. Er werd uitstekend meegedacht en gezamenlijk hebben we een zeer professioneel ogend festivalterrein opgebouwd in no-time! De tenten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeker de Dome is een echte eyecatcher! Een ware aanrader! groeten, en zeker tot een volgende keer.
  • Oscar Jonker
    07/10/2017
    Geweldige tent, uitstekende en snelle service en een goede prijs. Wat wil je nog meer? Veel reacties gekregen over de tent die echt heeft bijgedragen aan de feestvreugde. Volgende keer weer!
  • Simon Bijpost
    06/10/2017
    Het is heel goed gegaan met op- en afbouw van de 8x8 dome-tent (een toptent) en de vloervlonder voor de bruiloft van dochter en schoonzoon. Jochem en Jelle zijn harde werkers en hebben de tuin goed heel gelaten. Dat was niet makkelijk. Ook het contact met Annemarie was heel plezierig. Bedankt voor alles.
  • Lucas Stalman
    05/10/2017
    Super tent, super service.
  • Robert jan van vliet
    03/10/2017
    Uitstekend geregeld. Tent mooi opgezet, communicatie over het proces was uitstekend, vriendelijke mensen en duidelijke afspraak. Wij komen terug bij Tent4Rent.
  • Arjan Wagensveld
    28/09/2017
    Meerdere malen zaken meegedaan, was perfect geregeld. Persoonlijk advies en snelheid. Niks is te moeilijk. Het personeel had een goed gevoel voor humor ondanks het feit dat ze toch wel vroeg waren opgestaan. Op naar een verdere samenwerking komende jaren.
  • Robin Bierman
    28/09/2017
    We hebben nu voor 3 evenementen gewerkt met tenten van Tent4Rent. Starshades, stretchtenten en tent-up-tenten. Alle tenten zijn netjes en professioneel opgezet en naar wens op de juiste dagen en tijdstippen. Ook de afbouw was goed geregeld. Voor ons volgende evenement schakelen we ook Tent4Rent weer in!
  • Novens Accountants
    26/09/2017
    Ons jaarlijkse personeelsfeestje - dit keer op eigen locatie - is mede door de superstrakke stretchtent een groot succes geworden. Niet alleen vanwege het weer, maar ook zeker voor de sfeer, zijn de stretchtenten een echte verrijking. Goede service en alles verliep probleemloos. Kortom: complimenten alom!
  • Ludy feyen
    26/09/2017
    Tijdens ons evenement 'Matties van Matilo" hebben we veel plezier gehad van de 'Starshade', waar we makkelijk met een grote groep kinderen en volwassenen onder pasten. We kregen veel bekijks door deze mooie hoge tent. Met dank aan de prima service van Tent4rent; Jelmer en Annemarie.
  • Monique
    26/09/2017
    Tent4Rent heeft een topservice geleverd. Met al onze wensen werd rekening gehouden en als we een vraag hadden werd deze direct door hen beantwoord. Een fijn en betrouwbaar bedrijf en een zeer uitgebreid assortiment aan de mooiste topkwaliteit tenten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze tent was de eyecatcher van het feest en echt iedereen had het erover! Zeer veel dank voor de goede service!
  • Bart en Katja
    25/09/2017
    Wat een topbedrijf! Superservice, vriendelijk en bekwaam personeel. Zonder enige twijfel een regelrechte aanrader!!
  • Mieke Olsthoorn
    25/09/2017
    September bleek niet zo’n mooie zomermaand als gehoopt, dus voor mijn 50e verjaardag moesten we op zoek naar een tent. De stretchtent van Tent4Rent, inclusief prachtige heaters, LED-spots en lampjessnoer, was een groot succes: sfeervol, stijlvol en gezellig. Alleen maar complimenten over gekregen. Ook de communicatie en de op- en afbouw verliep probleemloos en professioneel. Alle lof!
  • Sophie Timmermans
    22/09/2017
    De samenwerking met Tent4Rent vond ik heel prettig. Een nuchtere partij, hard werkend, van Anne-Marie op kantoor tot alle op- en afbouw jongens die we hebben gehad voor de grote stretch- en 3 andere tenten. Ze communiceren heel goed, zijn flexibel en down-to-earth. Ik beveel ze absoluut aan. En de stretchtent was fantastisch, met een houten vloer, bamboe palen en lichtjes, heel sfeerverhogend. Ik kreeg veel complimenten tijdens het feest.
  • Roos Mijnen
    25/07/2017
    Wij hebben een stretchtent gehuurd voor onze Alumni BBQ 25jr bestaan. Voortraject ging heel soepel, je kreeg gelijk duidelijkheid en dacht heel fijn mee. Op moment van plaatsen ging ook prima, binnen een paar uur klaar en het stond erg leuk. Het geheel zag er prachtig uit, chille sfeer. Heel veel complimenten gekregen. Door de stormbui die we helaas op ons dak kregen mocht de pret niet drukken want iedereen stond knus onder de tent. Dank en zal hier zeker terugkomen.
  • Hanneke Kuijk
    25/07/2017
    De laatste jaren alle tenten bij Tent4Rent gehuurd en elk jaar is het weer fantastisch! Snel en goed opgezet en heel flexibele medewerkers. Na opzetten van de tent, toch een verkeerde plaatsing: Tent4Rent was zo geweldig om weer af te bouwen en 3 meter verder op te bouwen (nogmaals sorry mannen ;p)
  • Roos Zwart
    21/07/2017
    Wij hebben een stretchtent gehuurd bij tent4rent voor de opening van ons nieuwe kantoor. Het was een groot succes dankzij de samenwerking met tent4rent. Doordat ze op de locatie zijn komen kijken, konden ze goed advies geven over de grootte en de plaats e.d. Het opzetten, wat al een vak apart is, gaat zo perfect. Ze zijn er ervaren hierin. Wij zouden iedereen aanraden om een tent hier te huren. Bedankt tent4rent, mede dankzij jullie is het feest zo'n succes geworden!! Paul en Roos Zwart.
  • Jeep club Nederland
    24/06/2017
    Prima partner als het gaat om tenten en bijbehorende artikelen. Prachtige tenten geleverd en op de afgesproken plaats en tijd geplaatst. Denken graag mee met het vinden van oplossingen, en zelfs bij wijzigingen en aanvragen op het laatste moment doen ze er alles aan om mee te denken met de klant. Als we in de toekomst weer tenten nodig hebben komen we zeker terug.
  • C4CVintage.nl
    19/06/2017
    Super blij met het soepele meedenken en overleg en vooral service. Meer dan blij voor ons prived event met de prachtige Tent4Rent stretch en vouwtenten. Het snelle schakelen en persoonlijk contact. Dikke 10+ ??????
  • Natasja
    18/06/2017
    Wij hebben de strechtent boven het terras van Stroop, voormalig voetvalkantine geplaatst. Het geheel zag er super uit, beetje chill /hippie sfeer. Veel complimenten gekregen. Tent stond prachtig, k vind de stokken ook zo mooi. Afspraken met tent4rent soepel.
  • Haagse Hockey Open
    15/06/2017
    Door de uitstekende service van Annemarie en Jelmer is ons 3-daags hockey toernooi met de stretchtent van Tent4Rent een extra groot succes geworden! Het meedenken in de mogelijkheden van de opbouw op ons terrein, de opbouw zelf, de afbouw én bovenal het fijne contact met Tent4Rent verdiend alle lof. Tent4Rent is hét bedrijf waarmee wij in de toekomst graag samen mee blijven werken!
  • Virginie
    15/06/2017
    Mede door de stretchtent van tent4rent hebben we een super feest gehad ! Onze tuin zag er super uit . Goede service en aardige medewerkers. Zou jullie zeker aanraden !!
  • Spingaren
    15/06/2017
    Vlotte en snelle service. Heel erg vriendelijk geholpen met alle vragen. Opbouw ging soepel en de tent zag er geweldig uit! Een echte aanrader!!
  • Faouzi
    14/06/2017
    Al jarenlang onze huisleverancier van diverse tenten voor de aankleding van het mooiste terras van Rotterdam aan de Maas, en wederom op 2 juni 2017 excellente service! Mille Grazie!
  • Mascha van Grieken
    13/06/2017
    Erg tevreden over de stretchtent en zeker ook de communicatie en service! Op- en afbouw ging erg soepel en professioneel. Op de dag van het feest kwamen ze nog branders brengen i.v.m. de verwachtte kou s'avonds. Echt een aanrader!
  • Kara Smith
    10/06/2017
    Outstanding service from beginning to end. These guys were fast, professional, and extremely helpful in offering tent solutions for a difficult space on decks in our home. The result was fantastic! Moreover, they made the delivery and set-up seem effortless and the team truly went above and beyond to assure that every detail was correct. Cannot recommend highly enough.
  • Maaike van der Holst
    15/05/2017
    Mijn verjaardagsfeest was geweldig, mede dankzij de goede service van Tent4Rent. Bij het eerste contact werd als meegedacht over de geschikte tent en de diverse mogelijkheden. Toen het weer tegen leek te gaan vallen, konden er 2 dagen voor het feest nog heaters bij worden gereserveerd. Flexibel in tijden van plaatsing en weer afbreken van de tenten. Top!
  • Rondje Kaag
    12/05/2017
    Fantastische tent ! De gasten van Rondje Kaag hebben genoten!!
  • Ronald Brand
    12/05/2017
    Uitstekende service. Ook goed meedenken met oplossing om tent bijv. waterdicht tegen het huis te plaatsen. Alles stipt op tijd. Werd zeer zorgvuldig met de tuin omgegaan. Branders waren gloednieuw, goed beveiligd en deden het prima. De tent was een strechtent, een aanrader.
  • A.L.S.V. Quintus
    06/05/2017
    Fantastische service en kwalitatieve tenten! Voor ons feestterrein hebben wij een grote dome-tent en een tweetal pagode-tenten gebruikt. Tevens namen wij heaters af. Tent4Rent denk graag mee, is vriendelijk en proffesioneel, en doen absoluut wat ze beloven.
  • Mandy
    22/04/2017
    Drie tenten met verlichting laten plaatsen voor onze housewarming. Alles werd zeer professioneel opgepakt en binnen no time stond er een mooie, grote en sfeervolle tent. Er werd goed meegedacht en de afbouw verliep ook vlekkeloos. Tijdens het feest heel veel complimenten gekregen of de sfeervolle tent, wat een verlengde was geworden van onze woonkamer (soort serre idee), voor een eventueel volgend feest of evenement kiezen wij zeker weer voor Tent4Rent!
  • Luc Buker
    21/04/2017
    Voor onze bruiloft hebben we een stretchtent van Tent4Rent gehuurd om onze trouwdienst buiten op een weiland te kunnen houden! Het was een prachtig gezicht met hooibalen erin als zitplekken voor 300 man en vlonders als looppad. Er waren ook heaters bijgeleverd, fijn vanwege de frisse temperatuur in april, maar gelukkig werd het mooi zonnig weer. Zeer geslaagde weilandwedding!
  • Gerbrig Reitsma
    08/03/2017
    Voor ons evenement in het Autotron in maart hebben we Tent4Rent ingehuurd om bij de ontvangst een tent neer te zetten. Samen met de verlichting, verwarming en windschermen die zij ook geleverd hadden, was het een sfeervolle entree voor al onze bezoekers
  • Faouzi Chihabi
    23/02/2017
    Tent4Rent is nu al meer dan 4 jaar onze Partytenten en evenementen partner van onze grote feesten die wij voor onze gasten organiseren op het mooiste terras van Rotterdam. En wij zijn daar heel erg blij mee in alle opzichten!! Dit jaar weer. Arrivederci!
  • Chiara
    18/02/2017
    Super mooie tent en fijne samenwerking. TENT4RENT denkt mee en neemt daar de tijd voor. Snelle plaatsing van de tent en van de sneeuw hebben wij deze avond niets gemerkt. Bedankt
  • Safari Lodge Zandvoort
    18/02/2017
    Fantastische tenten. Kwaliteit zoals je deze verwacht. Snelle en flexibele service. Kortom: top.
  • Arjan Wagensveld
    03/02/2017
    Al jaren onze partner! Perfecte service!
  • Monique
    24/01/2017
    Supertent. Zelfs met een temperatuur van 3 graden buiten, moest de vlam lager worden gezet, omdat het anders te warm was. Tent werd goed aangesloten aan het huis. Mede dankzij de tent van tent4rent een topfeest gehad!
  • Factotum events & projects
    22/01/2017
    Een sprookjesbruiloft met een prachtige strechtent net over het zwembad, de bar en de dansvloer geplaatst. Een TOP-team dat tot in Antwerpen alles tot in de puntjes verzorgde. Dank aan het ganse team, een absolute aanrader!
  • Christian Malipaard (The Legal Group)
    16/01/2017
    Wat een super strakke en solide tent heeft Tent4rent bij ons op het parkeerterrein neergezet. In no time was de tent opgebouwd en van de sneeuwstorm die 's avonds opstak hebben wij niets gemerkt. Wij hebben een geweldig 'Dancing with the Laywers'-feest gevierd in Apres Ski stijl. Ik kan iedereen een tent van Tent4rent aanbevelen!
  • Paul
    16/01/2017
    Prachtige tent, prima licht en aardige crew. Omdat tijdens ons feestje storm werd voorspeld, kwamen de mannen nog een keer extra langs om ervoor te zorgen dat alles goed geborgd stond. Samen ook de optimale opstelling uitgewerkt. Zeer tevreden
  • Wouter Janssen
    22/12/2016
    Goed geregeld! Snelle offerte, professionele afwerking en vriendelijk begeleiding. Tot de volgende offerte!
  • Yve Baya
    02/10/2016
    Dankzij Tent4Rent had het podium op ons festival een hoog wauw effect bij onze bezoekers. Wij kregen vanuit diverse hoeken complimenten over de opstelling en uitstraling van het podium. Zie het resultaat via de volgende link: https://www.facebook.com/1727561907465564/videos/1830663367155417/
  • Jasper (Beachclub7)
    20/09/2016
    Ik heb al meerdere malen een stretchtent aangevraagd voor een feest of een bruiloft. En wij zijn zeer tevreden over de professionele aanpak van Tent4rent. Daarnaast zijn ze nooit verlegen om advies te geven of mee te denken. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van deze tenten.
  • Maurits
    17/09/2016
    Mede dankzij de mooie stretchtent vanTent4rent kijken wij terug op een geslaagd jubileumfeest. Goede service door Tent4Rent, meegedacht over de opzet van het feest en na afloop alles weer netjes achtergelaten. Dank voor jullie bijdrage
  • Robin Bierman
    10/09/2016
    De tenten van Tent4Rent zijn snel neergezet door de heren. Ook de service en hun prijs is top. Toen de weersvoorspellingen veranderden zijn ze de tenten nog extra komen verstevigen, super!
  • Sarah
    12/08/2016
    Voor onze bruiloft hebben wij een mooie stretchtent gehuurd. Na meerdere partijen gesproken te hebben, was de service de doorslaggevende factor. Tent4rent denk met je mee en zijn erg flexibel. De kwaliteit van de tent is fantastisch en de offerte was scherp geprijsd. Mocht ik nog iets organiseren waarbij ik een tent nodig heb, zal ik zeker Tent4rent inschakelen!
  • Irene
    08/08/2016
    Top tent, top service. Als wij weer een feestje hebben, dan zeker een tent4rent!
  • Dieuwertje
    25/07/2016
    Super tent! We hadden een last minute ivm een andere afzegging. Daarnaast is het terrein niet standaard maar door de flexibiliteit van de mannen hebben zij het voor elkaar gekregen en zag alles er strak uit! Thanks!
  • Leo
    20/07/2016
    Jelmer en zijn team dachten niet alleen geweldig mee voor aanvang van ons bruiloftsfeest maar wisten door het plaatsen van de juisten tenten en verlichting in onze tuin de perfecte sfeer te creëren! Zowel de pre (bedenken en opbouwen) als after sales (afbouwen) was perfect georganiseerd. Tent4Rent snapt het!
  • Mark en Annemieke
    12/07/2016
    Super service, Jelmer kwam graag ruim van tevoren langs om alles door te spreken. Alles volgens afspraak en op tijd. En echt een prachtige stretchtent, hebben een topfeest gehad! Aanrader!
  • Sven Steverink
    26/06/2016
    Tent4Rent was duidelijk in de offerte en zij zijn de afspraken 100% nagekomen. De mannen hebben 'm zonder te klagen in de stromende regen opgebouwd! Volgende keer huur ik zeker weer bij Tnt4Rent www.s4events.nl
  • Mark Briaire
    23/06/2016
    In het plannen van het feest werd goed nagedacht welke tent het beste zou zijn. Tent werd op afgesproken tijd gebracht en netjes neergezet. Prachtige tent. Met een kleine bijtelling kon de tent nog een weekje langer staan dan in eerste instantie afgesproken. Alles zeer plezierig en klantgericht en persoonlijk afgehandeld. Dank daarvoor. Inge & Mark.
  • Anneloes
    25/05/2016
    Prachtige stretchtent gehuurd bij Tent4Rent. Scherpe offerte, super service. Op het allerlaatste moment heeft jelmer vanwege slecht weer nog een extra tent bijgeplaatst, onze redder in nood!
  • Kris
    22/05/2016
    Wij hadden een meevaller, dit kwam doordat de tent die wij hadden gereserveerd een dubbele boeking had, voor hetzelfde geld hebben wij een twee keer zo grote tent gehad. Top service!
  • Frank
    24/02/2016
    Voor de tweede keer een tent gehuurd. Alles fantastisch geregeld! Iedereen is onder de indruk van de prachtige sfeer. Mooie kwaliteit en fantastische service van Jelmer. Mooi bedrijf!
  • Aike Rosdorff
    25/01/2016
    In juli 2015 kennis mogen maken met TENT4RENT. De tent werd snel, professioneel en volledig naar wens opgezet. Daarnaast duidelijke communicatie via email en op de dagen van het evenement (Loungefest) zelf. Een geweldig bedrijf om mee te werken!
  • juup boudewijn
    16/01/2016
    afgelopen juli heb ik een groot feest gegeven voor mijn 65st verjaardag. De "Sahara"tent in de tuin werd geleverd en geplaatst door Tent4rent. Een prima keuze, rustige aardige jongens (broers) die binnen de kortste keren de tent hadden staan. Alle gasten waren vol lof over de tent. Ik raad dit bedrijf van harte aan en geef ze 5 sterren!
  • Corinne
    14/01/2016
    Afgelopen september hielden we het afscheidsfeest voor onze dochter die een tijdje in Amerika is gaan wonen. We waren op zoek naar een hippe feesttent voor een uitbundig feest met al haar vrienden en vriendinnen. Tent4rent heeft ons prima geadviseerd over de mogelijkheden van de tent en de 70m2 stretchtent paste precies op ons stukje grasveld. Opbouwen en afbouwen gebeurde geruisloos. Communicatie met Jelmer van Tent4rent was prettig en hij dacht goed mee. We kregen tijdens en ook nog na het feest ontzettend veel positieve reacties op de tent, het was duidelijk een mede sfeermaker... en nuttig want het heeft uiteindelijk de hele avond en nacht geregend!
  • Alexander Kousbroek
    11/01/2016
    Ik heb voor mijn bruiloft gebruik gemaakt van Tent4Rent. Wij hebben een zeer positief gevoel hier aan over gehouden. Het contact met T4R was zeer goed en ze zijn zeer behulpzaam! Daarnaast zag de tent er geweldig uit! Iedereen was ontzettend enthousiast! Wij zouden zo in de toekomst weer een tent bij Tent4Rent huren!! Dank!!!
  • Jeannette Mandas- Van es
    11/01/2016
    Dankzij jullie super mooie tenten , Heaters en verlichting was mijn 50ste verjaardag geweldig! Thanks!
  • Floorie van der Slot-Beemster
    11/01/2016
    Allereerst was de stretchtent die we huurden van zeer goede kwaliteit en zag hij er mooi uit. Maar belangrijker was het contact met Tent4Rent en de professionele manier van op- en afbouwen. Het contact verliep vriendelijk, snel en er werd erg meegedacht. Het opbouwen van de grote tent (70 m2) verliep geruisloos en netjes. En prijstechnisch neemt Tent4Rent ook een heel goede plek in op de markt. Echt een aanrader dus!
  • Simone Roerig
    11/01/2016
    Op onze bruiloft 'Festival Trouw' hebben we gebruik gemaakt van een Starshade Tent van 70m2 van Tent4Rent, een goede keuze! Tent4Rent, Jelmer, was al bij het eerste gesprek behulpzaam toen hij open en eerlijk meedacht over wat we het beste konden bij de verschillende weermogelijkheden. Maar daarna bleef het contact goed, er werd direct en duidelijk gecommuniceerd. Uiteindelijk is het op het feest goed gegaan en was het zelfs gezellig om alles op te zetten en af te breken. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar deskundig en flexibel tentverhuur!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews