Wat zeggen onze klanten over ons?

  • Mark & Femke
    25/06/2022
    Bedankt het was keurig verzorgd. De mannen die de tent kwamen opzetten waren erg vriendelijk en hebben s'avonds gezellig meegegeten. Bedankt voor alles! Het was een prachtig gezicht zo alles bij elkaar!
  • Marieke & Luuk
    25/06/2022
    Wij hebben de Starshade 800 + vlondervloer gehuurd voor onze bruiloft voor de ceremonie en het diner. Ook hebben we vanwege het weer gebruikt gemaakt van de 3 dichte zijkanten. Het feest was uiteraard onvergetelijk en dat is zeker mogelijk gemaakt door Tent4Rent. Communicatie ging vlot, alles was op tijd en super goed geregeld. De tent was fantastisch en bracht veel sfeer - we hebben veel complimenten gehad! Er pasten precies 90 stoelen in de tent voor de ceremonie. Tijdens het diner hadden we harde regen en gelukkig bleef alles onder de tent helemaal droog! Het was gezellig druk in de tent (80 mensen aan tafels) omdat we nog 3 open zijkanten hadden en daardoor niet optimaal gebruik konden maken van het complete oppervlak. Als je dus mooi weer hebt kun je gemakkelijk 80 mensen aan tafels onder de tent kwijt. Ik wil ook benadrukken dat Tent4Rent een prettig bedrijf was met hele vriendelijke medewerkers!
  • Cock
    11/06/2022
    Voor onze 60ste verjaardag, nu twee jaar later eindelijk ons feest. Met een tent die precies past in de tuin. Netjes neergezet ondanks hinder van een boom. Klasse gedaan.
  • Milou
    10/06/2022
    We hebben 10 juni een waanzinnig mooie dag gehad, en de tent stond echt fantastich! We hebben de ceremonie erin gedaan, en ook het diner. Het voelde zo knus en gezellig aan. Onwijs bedankt voor de top service en het fijne contact!
  • Davida & Lennert
    10/06/2022
    Wat was het fantastisch mooi! We hebben echt onwijs veel complimenten gekregen dat het zo mooi was. Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede service en super fijne en snelle communicatie!
  • Tuinfeest
    10/06/2022
    Hele fijne tent die perfect paste in onze tuin, uiteraard vakkundig erin geplaatst door de mensen van Tent4Rent! Ook in het contact vooraf prima geholpen. De afbouw was keurig op tijd en snel geregeld.
  • Floor
    10/06/2022
    Wat hebben we een geweldig feest gehad dankzij de mooie tent! de sfeer door de tent en de lampjes is direct al heel gezellig! Service van Tent 4 Rent is heel goed, leuke mensen die een paar uur hard bezig zijn met opbouwen.
  • Kim & Vincent
    04/06/2022
    Wij willen jullie hele team ONWIJS bedanken voor het top werk wat jullie hebben geleverd afgelopen maanden. Altijd onwijs behulpzaam met alle vragen in de voorbereiding, prettige en duidelijke communicatie en alle afspraken nakomen. Daarnaast was het team tijdens op en afbouw erg behulpzaam met alles en waren de kwaliteit tenten fantastisch! Het huwelijk had nooit zo geslaagd kunnen zijn zonder jullie fantastische tenten want met al die regen was dat alles bepalend! We zijn heel tevreden met jullie werk, nogmaals bedankt!
  • Carine & Jeroen
    27/05/2022
    De tent was prachtig en we hebben een geweldige dag gehad.  Bedankt voor de fijne samenwerking.
  • Hightide Surf and Food
    20/05/2022
    Het was voor ons het eerste echt grote event en hadden ontzettend pech met het weer. Er werd gelukkig ontzettend meegedacht en hebben dankzij de mooie tenten een geslaagd festival kunnen draaien. De bouwers waren ook uiterst vriendelijk en professioneel. Het was geen makkelijke klus omdat het op het strand was. Echt een aanrader om met tent4rent samen te werken!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews