Wat zeggen onze klanten over ons?

 • Erik & Lilian
  05/10/2022
  Super service! Wij hadden aanvankelijk een Starshade 800 gehuurd en vanwege de kans op slecht weer konden we een tweede tent in optie nemen. Uiteindelijk hebben we last minute nog besloten om te switchen naar een White Luxury 10x16 tent. Deze tent was erg mooi en zag er uit als nieuw! Al onze 110 gasten pasten er ruim in (incl een grote bar, DJ booth, dansvloer, 16 statafels met stoelen en 2 zithoeken. Hierdoor werd het een super feest! Het opzetten en afbouwen verliep vlekkeloos. De crew was erg vriendelijk en professioneel. Ook de communicatie met het bedrijf verliep super. Special thanks to Annemarie voor het meedenken en je flexibiliteit! Ik kan dit bedrijf echt iedereen aanraden.
 • Eva & Fred
  30/09/2022
  Veel dank Tent4Rent voor de goede service en het plaatsen van een top tent. Plaatsing ging snel en professioneel, contact was ten alle tijde goed, advies over de vloer bleek allemaal juist, de tent zag er top uit en ook het ophalen ging vlekkeloos. Ons enige plan B voor slecht weer was om alles in de tent te doen maar ik heb het volste vertrouwen dat dat ook goed was verlopen. Gelukkig was het niet zo en hebben we met plezier in de ruime tent gegeten en gefeest. Ik zou ze zeker aan iedereen aanraden. Hopelijk voor jullie weer zo'n zelfde seizoen volgende jaar, succes!
 • Julie
  25/09/2022
  Kundige en vriendelijke vakmannen, prachtige tent!
 • NIK Events
  01/09/2022
  We waren heel blij met de tent van Tent4Rent! Goede service, hele aardige mensen bij op- en afbouw en de tent zag er heel mooi uit. Zeker een aanrader!
 • Mark & Femke
  25/06/2022
  Bedankt het was keurig verzorgd. De mannen die de tent kwamen opzetten waren erg vriendelijk en hebben s'avonds gezellig meegegeten. Bedankt voor alles! Het was een prachtig gezicht zo alles bij elkaar!
 • Marieke & Luuk
  25/06/2022
  Wij hebben de Starshade 800 + vlondervloer gehuurd voor onze bruiloft voor de ceremonie en het diner. Ook hebben we vanwege het weer gebruikt gemaakt van de 3 dichte zijkanten. Het feest was uiteraard onvergetelijk en dat is zeker mogelijk gemaakt door Tent4Rent. Communicatie ging vlot, alles was op tijd en super goed geregeld. De tent was fantastisch en bracht veel sfeer - we hebben veel complimenten gehad! Er pasten precies 90 stoelen in de tent voor de ceremonie. Tijdens het diner hadden we harde regen en gelukkig bleef alles onder de tent helemaal droog! Het was gezellig druk in de tent (80 mensen aan tafels) omdat we nog 3 open zijkanten hadden en daardoor niet optimaal gebruik konden maken van het complete oppervlak. Als je dus mooi weer hebt kun je gemakkelijk 80 mensen aan tafels onder de tent kwijt. Ik wil ook benadrukken dat Tent4Rent een prettig bedrijf was met hele vriendelijke medewerkers!
 • Cock
  11/06/2022
  Voor onze 60ste verjaardag, nu twee jaar later eindelijk ons feest. Met een tent die precies past in de tuin. Netjes neergezet ondanks hinder van een boom. Klasse gedaan.
 • Milou
  10/06/2022
  We hebben 10 juni een waanzinnig mooie dag gehad, en de tent stond echt fantastich! We hebben de ceremonie erin gedaan, en ook het diner. Het voelde zo knus en gezellig aan. Onwijs bedankt voor de top service en het fijne contact!
 • Davida & Lennert
  10/06/2022
  Wat was het fantastisch mooi! We hebben echt onwijs veel complimenten gekregen dat het zo mooi was. Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede service en super fijne en snelle communicatie!
 • Tuinfeest
  10/06/2022
  Hele fijne tent die perfect paste in onze tuin, uiteraard vakkundig erin geplaatst door de mensen van Tent4Rent! Ook in het contact vooraf prima geholpen. De afbouw was keurig op tijd en snel geregeld.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews