Waarom Tent4rent

01
Uitstekende service
Tent4Rent luistert goed naar uw wensen en denkt graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden op de gewenste locatie zijn? Geen probleem: neem contact op met Tent4Rent en we overleggen met u over de mooiste oplossing. Al onze tenten worden goed onderhouden en schoon aangeleverd. Zo bent u altijd verzekerd van een mooie tent voor uw feest/evenement.
02
Inclusief op- en afbouw
Alle tenten die wij verhuren worden door ons vakkundig op de gewenste locatie geplaatst. Zo weet u zeker dat de tenten goed staan en kunt u zich bezig houden met de organisatie van uw feest of evenement.
03
Ruim assortiment
Bij Tent4Rent vindt u altijd een geschikte tent voor uw feest of evenement. Ons assortiment is onderscheidend, omdat wij ons vooral richten op exclusieve feesttenten. Dus bent u op zoek naar een unieke tent dan bent u bij Tent4Rent aan het juiste adres!
04
Tenten van hoge kwaliteit
Bij Tent4Rent staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting.
05
Levering door heel Nederland
Tent4Rent is gevestigd in Voorhout (Zuid-Holland), maar levert tenten door heel Nederland! Dus wilt u een tent huren buiten de regio Zuid-Holland dan staan wij ook graag voor u klaar.
Wat zeggen onze klanten over ons?
 • Joost en Gaby
  12/11/2021
  Voor onze bruiloft hebben wij een stretchtent met vlonder gehuurd. Zag er super mooi uit. Het contact was snel en fijn. Zonder probleem 3x de datum mogen verplaatsen.
 • Michelle
  11/10/2021
  Wij hebben voor onze bruiloft de stretchtent gehuurd en deze tent heeft echt ons feest gemaakt! De tent straalt ontzettend veel sfeer uit! Verder was de service echt heel fijn. Ik kreeg altijd snel reactie op mijn mails en ze waren heel flexibel. Zo heb ik op het laatste moment nog windschermen en extra heaters kunnen huren en de tent kon ook nog voor een deel dicht. Totaal niet koud gehad! Het enige nadeel is dat het allemaal bij elkaar wel prijzig was, maar ja, het was het zeker waard!
 • Van der Lans Catering
  04/10/2021
  In september voor het eerst 2x met elkaar samengewerkt en alles is prima verlopen. Mooie tenten, vakkundig opgezet. Professionals.
 • Kusters
  04/10/2021
  Wat een betrouwbaar, snel en fijn bedrijf om mee te werken! Wij waren een maand voor datum op zoek naar een feesttent voor onze 50e verjaardag. Wij werden zo goed geholpen en er werd mee gedacht. Op- en afbouw gaat netjes! Wij waren zo blij met de tent, deze was in combinatie met de verlichting echt prachtig. Volgende keer zullen wij zeker weer huren bij Tent4rent!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews