Waarom Tent4rent

01
Uitstekende service
Tent4Rent luistert goed naar uw wensen en denkt graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden op de gewenste locatie zijn? Geen probleem: neem contact op met Tent4Rent en we overleggen met u over de mooiste oplossing. Al onze tenten worden goed onderhouden en schoon aangeleverd. Zo bent u altijd verzekerd van een mooie tent voor uw feest/evenement.
02
Inclusief op- en afbouw
Alle tenten die wij verhuren worden door ons vakkundig op de gewenste locatie geplaatst. Zo weet u zeker dat de tenten goed staan en kunt u zich bezig houden met de organisatie van uw feest of evenement.
03
Ruim assortiment
Bij Tent4Rent vindt u altijd een geschikte tent voor uw feest of evenement. Ons assortiment is onderscheidend, omdat wij ons vooral richten op exclusieve feesttenten. Dus bent u op zoek naar een unieke tent dan bent u bij Tent4Rent aan het juiste adres!
04
Tenten van hoge kwaliteit
Bij Tent4Rent staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting.
05
Levering door heel Nederland
Tent4Rent is gevestigd in Voorhout (Zuid-Holland), maar levert tenten door heel Nederland! Dus wilt u een tent huren buiten de regio Zuid-Holland dan staan wij ook graag voor u klaar.
Wat zeggen onze klanten over ons?
 • Mark & Femke
  25/06/2022
  Bedankt het was keurig verzorgd. De mannen die de tent kwamen opzetten waren erg vriendelijk en hebben s'avonds gezellig meegegeten. Bedankt voor alles! Het was een prachtig gezicht zo alles bij elkaar!
 • Marieke & Luuk
  25/06/2022
  Wij hebben de Starshade 800 + vlondervloer gehuurd voor onze bruiloft voor de ceremonie en het diner. Ook hebben we vanwege het weer gebruikt gemaakt van de 3 dichte zijkanten. Het feest was uiteraard onvergetelijk en dat is zeker mogelijk gemaakt door Tent4Rent. Communicatie ging vlot, alles was op tijd en super goed geregeld. De tent was fantastisch en bracht veel sfeer - we hebben veel complimenten gehad! Er pasten precies 90 stoelen in de tent voor de ceremonie. Tijdens het diner hadden we harde regen en gelukkig bleef alles onder de tent helemaal droog! Het was gezellig druk in de tent (80 mensen aan tafels) omdat we nog 3 open zijkanten hadden en daardoor niet optimaal gebruik konden maken van het complete oppervlak. Als je dus mooi weer hebt kun je gemakkelijk 80 mensen aan tafels onder de tent kwijt. Ik wil ook benadrukken dat Tent4Rent een prettig bedrijf was met hele vriendelijke medewerkers!
 • Cock
  11/06/2022
  Voor onze 60ste verjaardag, nu twee jaar later eindelijk ons feest. Met een tent die precies past in de tuin. Netjes neergezet ondanks hinder van een boom. Klasse gedaan.
 • Milou
  10/06/2022
  We hebben 10 juni een waanzinnig mooie dag gehad, en de tent stond echt fantastich! We hebben de ceremonie erin gedaan, en ook het diner. Het voelde zo knus en gezellig aan. Onwijs bedankt voor de top service en het fijne contact!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews