Waarom Tent4rent

01
Uitstekende service
Tent4Rent luistert goed naar uw wensen en denkt graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden op de gewenste locatie zijn? Geen probleem: neem contact op met Tent4Rent en we overleggen met u over de mooiste oplossing. Al onze tenten worden goed onderhouden en schoon aangeleverd. Zo bent u altijd verzekerd van een mooie tent voor uw feest/evenement.
02
Inclusief op- en afbouw
Alle tenten die wij verhuren worden door ons vakkundig op de gewenste locatie geplaatst. Zo weet u zeker dat de tenten goed staan en kunt u zich bezig houden met de organisatie van uw feest of evenement.
03
Ruim assortiment
Bij Tent4Rent vindt u altijd een geschikte tent voor uw feest of evenement. Ons assortiment is onderscheidend, omdat wij ons vooral richten op exclusieve feesttenten. Dus bent u op zoek naar een unieke tent dan bent u bij Tent4Rent aan het juiste adres!
04
Tenten van hoge kwaliteit
Bij Tent4Rent staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting.
Wat zeggen onze klanten over ons?
 • Erik & Lilian
  05/10/2022
  Super service! Wij hadden aanvankelijk een Starshade 800 gehuurd en vanwege de kans op slecht weer konden we een tweede tent in optie nemen. Uiteindelijk hebben we last minute nog besloten om te switchen naar een White Luxury 10x16 tent. Deze tent was erg mooi en zag er uit als nieuw! Al onze 110 gasten pasten er ruim in (incl een grote bar, DJ booth, dansvloer, 16 statafels met stoelen en 2 zithoeken. Hierdoor werd het een super feest! Het opzetten en afbouwen verliep vlekkeloos. De crew was erg vriendelijk en professioneel. Ook de communicatie met het bedrijf verliep super. Special thanks to Annemarie voor het meedenken en je flexibiliteit! Ik kan dit bedrijf echt iedereen aanraden.
 • Eva & Fred
  30/09/2022
  Veel dank Tent4Rent voor de goede service en het plaatsen van een top tent. Plaatsing ging snel en professioneel, contact was ten alle tijde goed, advies over de vloer bleek allemaal juist, de tent zag er top uit en ook het ophalen ging vlekkeloos. Ons enige plan B voor slecht weer was om alles in de tent te doen maar ik heb het volste vertrouwen dat dat ook goed was verlopen. Gelukkig was het niet zo en hebben we met plezier in de ruime tent gegeten en gefeest. Ik zou ze zeker aan iedereen aanraden. Hopelijk voor jullie weer zo'n zelfde seizoen volgende jaar, succes!
 • Julie
  25/09/2022
  Kundige en vriendelijke vakmannen, prachtige tent!
 • NIK Events
  01/09/2022
  We waren heel blij met de tent van Tent4Rent! Goede service, hele aardige mensen bij op- en afbouw en de tent zag er heel mooi uit. Zeker een aanrader!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews