Waarom Tent4rent

01
Uitstekende service
Tent4Rent luistert goed naar uw wensen en denkt graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de mogelijkheden op de gewenste locatie zijn? Geen probleem: neem contact op met Tent4Rent en we overleggen met u over de mooiste oplossing. Al onze tenten worden goed onderhouden en schoon aangeleverd. Zo bent u altijd verzekerd van een mooie tent voor uw feest/evenement.
02
Inclusief op- en afbouw
Alle tenten die wij verhuren worden door ons vakkundig op de gewenste locatie geplaatst. Zo weet u zeker dat de tenten goed staan en kunt u zich bezig houden met de organisatie van uw feest of evenement.
03
Ruim assortiment
Bij Tent4Rent vindt u altijd een geschikte tent voor uw feest of evenement. Ons assortiment is onderscheidend, omdat wij ons vooral richten op exclusieve feesttenten. Dus bent u op zoek naar een unieke tent dan bent u bij Tent4Rent aan het juiste adres!
04
Tenten van hoge kwaliteit
Bij Tent4Rent staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting.
Wat zeggen onze klanten over ons?
 • Koks op Straat
  25/09/2023
  Prima service, mooie tent (Dome XL) alle afspraken nagekomen. Aanrader!!
 • Seubert
  12/09/2023
  We hebben vaker tenten gehuurd bij Tent4Rent maar deze keer voor ons huwelijk moest het wel perfect zijn. We waren erg blij met het deskundige advies en ook de flexibiliteit op de dag zelfs (we hebben uiteindelijk op het laatste moment nog voor een grotere tent gekozen en gelukkig ging dat allemaal goed). Echt een aanrader! Veel dank voor alle goede zorgen en service!
 • Beerd en Josine
  09/09/2023
  Super tent, goede kwaliteit. Stond er geweldig bij zo! Het was erg warm met opbouwen, dus ook nog complimenten voor de mannen die hem hebben opgebouwd. Goede service, een aanrader.
 • Christine en Lucas
  26/08/2023
  Ben onder de indruk van dit bedrijf. Aardige en vakkundige mensen, komen hun afspraken stipt na en leveren prachtige tenten. Al aan meerdere vrienden aanbevolen.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews