Wat zeggen onze klanten over ons?

  • Ridge & Elody
    28/10/2020
    Tent4rent heeft een ontzettend mooie stretch-tent met vlonder en lampen voor onze bruiloft geleverd. Het contact verliep prettig en wij hebben een magisch mooie avond gehad! Bedankt!
  • Eline van der Wiel
    26/10/2020
    Al vanaf het begin erg prettig contact met Tent4Rent. Ze reageren snel op mailtjes en ook telefonisch contact is mogelijk bij vragen. Wij hadden een stretch-tent voor onze bruiloft, en dat was echt een ontzettend mooie tent! Met lampjes en heaters was het een prachtig plaatje! Ontzettend bedankt!
  • Hans van Noort
    23/09/2020
    Een absolute aanrader. Vriendelijke en flexibele hulp, prima communicatie en alles keurig volgens de afspraken. De strechtent was zeer fraai en hielp met de bijpassende verlichting enorm om een gezellige sfeer te creeren en corona-proof onderdak te bieden aan onze bijeenkomst met een kleine 50 man. Alle mensen van Tent4Rent reuze bedankt voor de perfecte ondersteuning!
  • Selina
    12/09/2020
    Wat een mega goede service! Meedenkend, flexibel en zeer vriendelijk en beleefd. Wij hebben nog geen maand geleden een stretchtent gehuurd en zeker in deze gekke tijd was het aangenaam om de bovenstaande redenen. De stretchtent zelf was een mooi aanzicht in de tuin voor een bruiloft en gaf enorm veel sfeer. Echt een aanrader.
  • Jan Willem
    25/08/2020
    Hele prettige en flexibele service en natuurlijk een hele mooie Stretchtent met bijpassende verlichting. Veel complimenten over gekregen tijdens het feest. Heel fijn dat we ivm Corona onze datum makkelijk konden verzetten. Telkens vriendelijk geholpen. Ook de mensen die kwamen opbouwen waren erg vriendelijk en hebben ons van goed advies voorzien. Dank!
  • Karin Hoorn
    19/08/2020
    Fijne strechtent, met 30 personen corona proof aan 8 tafels onder een tent van 7.5x10 is zeer royaal. Super sfeertje, zeker met de spots en verlichting erbij, alleen maar enthousiaste mensen 🙂
  • Veenlanden College
    20/07/2020
    Het contact met Tent4Rent was duidelijk en makkelijk. Ze komen alle afspraken na en denken goed mee. De opbouw en het afbreken van de tent gingen perfect, daar hadden we geen omkijken naar. We hebben een zeer geslaagde diploma-uitreiking gehad mede dankzij de mooie Dome tent!
  • Jessey
    20/07/2020
    Erg tevreden met Tent4Rent. Via een tussenpartner in contact gekomen met hen en alles verliep vlekkeloos. Binnen 1 week met spoed een stretch tent nodig en dit was mogelijk. Het opzetten was binnen 2 uur gedaan en verliep goed. Een paar dagen later (na het weekend) werd alles weer afgebouwd en je had nergens last van. Erg blij en de medewerkers dachten ook met je mee. Top bedrijf!
  • Aad
    23/06/2020
    Vanaf eerste contact een tevreden gevoel, correcte op- en afbouw van de door ons gehuurde stretchtent, wat dus garant stond voor een mooie trouwdag van onze dochter, kortom fijn bedrijf en correcte mensen om mee te werken.
  • Sylvia Peek | Events
    27/12/2019
    Afgelopen zomer heeft Tent 4 Rent 2 prachtige stretchtenten neergezet voor een bruiloft. Personeel op kantoor en degene die de tenten kwamen opzetten zijn vakbekwaam en professioneel. Fijn bedrijf om mee samen te werken!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews