Wat zeggen onze klanten over ons?

  • Cock
    11/06/2022
    Voor onze 60ste verjaardag, nu twee jaar later eindelijk ons feest. Met een tent die precies past in de tuin. Netjes neergezet ondanks hinder van een boom. Klasse gedaan.
  • Milou
    10/06/2022
    We hebben 10 juni een waanzinnig mooie dag gehad, en de tent stond echt fantastich! We hebben de ceremonie erin gedaan, en ook het diner. Het voelde zo knus en gezellig aan. Onwijs bedankt voor de top service en het fijne contact!
  • Davida & Lennert
    10/06/2022
    Wat was het fantastisch mooi! We hebben echt onwijs veel complimenten gekregen dat het zo mooi was. Wij willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede service en super fijne en snelle communicatie!
  • Joost en Gaby
    12/11/2021
    Voor onze bruiloft hebben wij een stretchtent met vlonder gehuurd. Zag er super mooi uit. Het contact was snel en fijn. Zonder probleem 3x de datum mogen verplaatsen.
  • Michelle
    11/10/2021
    Wij hebben voor onze bruiloft de stretchtent gehuurd en deze tent heeft echt ons feest gemaakt! De tent straalt ontzettend veel sfeer uit! Verder was de service echt heel fijn. Ik kreeg altijd snel reactie op mijn mails en ze waren heel flexibel. Zo heb ik op het laatste moment nog windschermen en extra heaters kunnen huren en de tent kon ook nog voor een deel dicht. Totaal niet koud gehad! Het enige nadeel is dat het allemaal bij elkaar wel prijzig was, maar ja, het was het zeker waard!
  • Van der Lans Catering
    04/10/2021
    In september voor het eerst 2x met elkaar samengewerkt en alles is prima verlopen. Mooie tenten, vakkundig opgezet. Professionals.
  • Kusters
    04/10/2021
    Wat een betrouwbaar, snel en fijn bedrijf om mee te werken! Wij waren een maand voor datum op zoek naar een feesttent voor onze 50e verjaardag. Wij werden zo goed geholpen en er werd mee gedacht. Op- en afbouw gaat netjes! Wij waren zo blij met de tent, deze was in combinatie met de verlichting echt prachtig. Volgende keer zullen wij zeker weer huren bij Tent4rent!
  • Capelle
    30/07/2021
    Heel erg tevreden over de service en het meedenken van tent4rent. Heel vakkundig opgebouwd en weer afgebroken door aardige medewerkers. Super feest gehad mede door de mooie tent.
  • Tuinfeest Ron
    24/07/2021
    De tent zag er super uit en de 3 feesten erin zijn Super goed gelukt!
  • Familie Wijnhoven
    23/07/2021
    Voor onze bruiloft de White luxury 28 x 10 m. gehuurd. Wat een prachtige tent!! De tent was een echte eyecatcher. Ik meen oprecht, dat ik nog nooit zo'n goede en persoonlijke services van een bedrijf heb ontvangen. Communicatie en afspraken zeer duidelijk en erg schappelijk, ondanks deze moeilijke corona tijd. Met name Annemarie stond altijd voor alle vragen open, en communiceerde netjes en heel persoonlijk, top service! Ook op en afbreken van de tent verliep netjes, alles volgens afspraak en Tent4rent was hel gemakkelijk in paar dagen extra. Tent heeft ruim 1 week bij ons gestaan. Financiële afwikkeling zonder problemen, geen verborgen kosten, leuke kortingen.... kortom SUPER!! Ik hoop in de toekomst nog vaker van Tent4rent gebruik te kunnen maken! Nogmaals dank voor jullie bijdrage aan onze droom bruiloft!! Niels & Ashley Wijnhoven
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tent4rent
Average rating:  
 0 reviews