Zweedse Tenten

Huur een Zweedse Tipi tent bij Tent4Rent voor tuinfeest, bruiloft of buiten-event!

Een Zweedse tent staat garant voor sfeer, en is populair door z’n eenvoud en veelzijdigheid in gebruik. Onze Zweedse tenten hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van canvasdoek en houten palen.

Voor elk event een passende tent

Tent4Rent heeft een Zweedse tent voor elk evenement, van een klein tuinfeest tot een grote bruiloft of festival. De Nimbus is de kleinste: geliefd door zijn eenvoud en stoere ontwerp, die goed kan dienen als overkapping voor bar of diner. De Stratus is onze grootste Zweedse tipi. Deze tent is eindeloos koppelbaar, en de zijwanden kunnen gedeeltelijk worden opengeklapt, waardoor deze tent nog extra ruimte kan bieden.

Redenen om een Zweedse tent te huren bij Tent4Rent

  • Brandwerend & voorzien van bouwboek;
  • 100% Wind- en regenbestendig.;
  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs;
  • Unieke, luxueuze uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen.

Zweedse tenten voor elk feest of event

Bij Tent4Rent heb je de keuze uit twee Tipi tenten. Zo is er een geschikte tent voor elk feest of evenement, van tuinfeest tot festival, van buurtfeest tot bruiloft.

Geschikt voor groepen van elke grootte

Of je nu een klein tuinfeest geeft, of een groot evenement met honderden bezoekers, onze Zweedse tenten zijn altijd goed inzetbaar. We hebben tenten in verschillende grootten. Daarbij kunnen de tenten in verschillende configuraties worden opgebouwd, bijvoorbeeld met open of dichte wanden, of met meerdere tenten aan elkaar gekoppeld.

 

TIPI NIMBUS

TIPI STRATUS