Vouwtent

Een Vouwtent huren voor uw feest of evenement?

Heeft u een tuinfeestje en wilt u een tent als overkapping voor uw gasten? Slaat het weer ineens om en heeft u behoefte aan een tent die snel op en af te bouwen is? Dan is de Vouwtent voor u erg geschikt. Wij plaatsen de Vouwtent vaak als overkapping bij bedrijfsfeesten, tuinfeesten, Premières of andere evenementen.

Opbouw & Grootte
De Stretchtent is Ideaal voor bruiloften, festivals, personeelsfeesten, tuinfeesten en andere evenementen. Met bijpassende windschermen is de tent ook goed warm te houden. De flexibiliteit van het doek maakt het mogelijk om ze op vrijwel elke gewenste locatie te plaatsen. Over vijvers, ongelijke vloeren, op boten of steigers. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de tenten zijn te koppelen tot elk gewenst formaat. De doorloophoogte (standaard 2.5 m) is flexibel, evenals de nokhoogte (standaard 4 m)
Afmetingen
3,0 x 3,0 m
3,0 x 4,5 m
3,0 x 6,0 m
kleuren
Wit
Zwart
Capaciteit
35-750 personen
Capaciteit
Tent4Rent plaatst Stretchtenten voor ongeveer 35 tot 750 personen. Wij rekenen 1 m² per staande persoon en 1.5 m² per zittende persoon. In een Stretchtent van 5 x 7,5 meter passen dus zo’n 37 personen staand, zittend zijn dat er ongeveer 25 personen. Meerdere Stretchtenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot één grotere tent. Daardoor kunnen we Stretchtenten plaatsen die geschikt zijn tot wel 750 personen.
Brandwerend (inclusief certificaten) en voorzien van bouwboek
100% wind & regen bestendig
Flexibel in opbouw en te koppelen tot elk gewenst formaat
Deels afsluitbaar met jute windschermen
Unieke, luxueuze uitstraling door gebruik van natuurlijke materialen
De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
Opties voor bij de tent
Verwarming
Wij hebben prachtige flameheaters die voor een aangename warmte zorgen . Daarnaast geven de flameheaters een leuke, knusse en luxe sfeer.
Verlichting
Wanneer u ’s avonds een feestje geeft is het raadzaam om verlichting in de tent te hebben. Wij hebben prikkabels van diverse afmetingen om de tent rondom te kunnen verlichten
Vlondervloer
Wij hebben vloeren van hout die u in de tent kunt laten leggen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan een harde ondergrond dan kunt u kiezen voor een vlondervloer.
Windscherm bij Tent4Rent
Windscherm
Wij hebben windschermen ontwikkeld, om tenten met open zijden op de winderige dagen af te schermen voor de wind. De schermen zijn gemaakt van jute, zijn lichtdoorlatend en hebben een zandkleur.

De Stretchtent

Tover jouw favoriete plek om tot een buitengewone feestlocatie waar je beschutting vindt in de Stretchtent van Tent4Rent. Van onvoorspelbaar Hollands weer heb je geen last. Door de unieke windschermen blijft de tent lekker warm, maar ook biedt hij de nodige schaduw als de zon volop schijnt. Deze veelzijdige, zandkleurige tent zorgt voor een dag vol warmte, romantiek en gezelligheid.
Bekijk ook onze andere tenten

WHITE LUXURY

TIPI STRATUS

TIPI NIMBUS
STARSHADE