Verwarming Tent

Ook als het buiten kouder wordt, is het gebruik van een tent vaak toch nog heel handig. Maar in de wintermaanden is het wél lekker om wat verwarming in de tent te hebben. Daarom biedt Tent4Rent verschillende oplossingen voor een verwarmde tent. Zo zit je er het hele jaar door warmpjes bij!

Verwarming voor elk soort tent

Elke tent in ons aanbod kan met verwarming worden geplaatst. Verwarmen kan op verschillende manieren. Een warmtekanon bijvoorbeeld blaast warme lucht de tent in, en maakt zo de gehele tent comfortabel een paar graden warmer. Dit is vooral handig bij tenten die meer afgesloten zijn zoals een Dome tent of Stratus, zodat de warme lucht niet direct verwaait.

Lounge- en flameheaters: sfeervol en warm

Meer open tenten, zoals een Stretchtent of Starshade, kunnen comfortabel verwarmd worden met een loungeheater of flameheater. Deze verwarmen niet de gehele ruimte, maar rond de heaters is het extra aangenaam. Flameheaters geven daarbij een sfeervolle vlam.

Advies op maat met verwarming en verlichting

Dus een tent huren bij Tent4Rent? Geef bij de offerteaanvraag aan dat u ook opties als verwarming en verlichting wilt. We sturen u dan een voorstel met advies voor de juiste tentverwarming op basis van het type tent en evenement.

De mogelijkheden verder bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, of stuur ons een offerteaanvraag.

TIPI STRATUS