Toebehoren

Wanneer u een feest of evenement organiseert, heeft u naast de tent wellicht nog andere zaken nodig zoals: verlichting, verwarming, aankleding en meubilair.

Tent4Rent helpt u hier graag bij. Wij hebben zelf verschillende opties voor het verlichten en verwarmen van uw tent. Daarnaast werken wij samen met betrouwbare partners door het hele land die voor u de inrichting en aankleding kunnen verzorgen.

Verlichting
De sfeer van onze tenten wordt voor een groot deel bepaald door de verlichting. Tent4Rent heeft voor iedere tent een aantal opties in huis. Daarnaast werken wij samen met partners die volledig thuis zijn in het verzorgen van verlichting in onze tenten. Met speciale lampen en truss-constructies kunnen onze tenten helemaal naar uw wensen worden verlicht.
Verwarming
De temperatuur speelt natuurlijk ook een grote rol. Wij hebben diverse verwarmingsmogelijkheden voor onze tenten. Wij kunnen de tent bijvoorbeeld verwarmen d.m.v. een warmtekanon die warme lucht de tent in blaast. Ook beschikken wij over elegante terrasverwarmers die naast het geven van warmte een sfeerverhogend effect hebben. Bij Tent4Rent heeft u de keuze uit een Flameheater de Luxe of een Loungeheater de Luxe.

Meer over verwarming voor tenten.

Vlonder- en systeemvloeren
De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer en is geschikt voor elke tent. Het is een goede houten ondergrond die direct op de ondergrond geplaatst wordt. De vloer haalt kleine oneffenheden weg, maar kan niet waterpas afgesteld worden. De planken brengen een prettige sfeer in elke tent. De systeemvloer bestaat uit houten panelen in een aluminium profiel. Deze tentvloer kunnen wij waterpas afstellen en wordt vooral gebruikt als de ondergrond nogal in hoogte verschilt.
Veiligheid
Ook heel belangrijk: de veiligheidsvoorzieningen. Heeft u hier al aan gedacht? In sommige gevallen heeft u te maken met de veiligheidsvoorschriften van de brandweer. Zo kan het zijn dat er noodverlichting in de tent moet hangen, die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van de stroom. Daarnaast kan het ook verplicht zijn om brandblussers in de tent te hebben. De regels van de brandweer verschillen per locatie en evenement. Wilt u weten welke regels er voor uw feest of evenement gelden? Neem dan contact op met de brandweer uit de regio waar u het feest/evenement organiseert.
Inrichting
Voor de inrichting en aankleding van uw tent werken wij samen met betrouwbare partners door het hele land. Neem gerust contact met ons op om naar de diverse mogelijkheden te informeren